Aula

Aula er på vej – ForældreIntra lukker den 31. juli 2019

-Er der noget, du vil gemme fra ForældreIntra ?

 

Kære forældre

ForældreIntras dage er ved at være talte. Den 1. august 2019 skal I byde velkommen til Aula, som er den nye kommunikationsplatform og app I skal bruge til at kommunikere med skolen. Aula er et nemt redskab, som gør det overskueligt for jer at følge med i jeres barns hverdag og udvikling. Aula er også et sikkert it-system, som passer godt på jeres oplysninger. Alle folkeskoler i Danmark får it-systemet Aula.

 

Vil I gemme noget fra ForældreIntra?

Alt det I kan se i ForældreIntra, som eksempel beskeder, billeder og kontaktbogsnoter, forsvinder i løbet af sommerferien 2019. Der er derfor vigtigt, at I inden sommerferien tager stilling til, om der er noget, I vil gemme på jeres egen PC fra ForældreIntra.Billeder kan gemmes ved at højre-klikke på et billede, og vælge ”Gem billede som”.Beskeder og kontaktbogsnoter kan gemmes ved at markerer teksten, og med højre-klik vælge kopier, og derefter kopiere teksten ind i et tekstbehandlingsprogram, fx Word.

 

Aula i dagplejen, vuggestuen og børnehaven

Nyborg Kommunes daginstitutioner får Aula i løbet af første halvår 2020. Så hvis du har børn i både folkeskole og en daginstitution, har du alle informationerne om dine børn samlet et sted. Det gælder også, hvis du har børn på forskellige folkeskoler, og endda også selvom det er i forskellige kommuner. Inden sommerferien udsender vi mere konkret information om Aula, men hvis I har spørgsmål, kan I allerede nu rette henvendelse til jeres barns skole.

 

Venlig hilsen

Aula-teamet i Nyborg

Nyheder

KL har udskudt brugen af Aula, skolernes nye intra, ...
Elever fra Nyborg Heldagsskole får glæde af tømmer ...
Som de fleste nok ved, så lukkes der for ForældreIntra ...
Skoleskak på Nyborg Heldagsskole
03/12 2018 kl. 08:34
SFA - Skoleskak for alle Nyborg Heldagsskole ...
Nyborg Heldags og Miguel, har pr. 1. august budt Vores ...
Nyborg Heldagsskoles Hjemmeside byder Elever og Forældre ...
Fredag den 1. juni, var der indvielse og reception ...
Årsmøde med besøg af Lola Jensen.   Så blev ...
Ved en eventuel konflikt, lukker Intra og UNI-Login. Ved ...
Indbydelse til Årsmøde 2018 på Nyborg Heldagsskole Torsdag ...